Karaman'ın yardımcıları Trabzonspor'a imza attı

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın yardımcıları için imza töreni düzenlendi.

Karaman'ın yardımcıları Trabzonspor'a imza attı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'da yeni teknik direktör Ünal Karaman'ın yardımcıları düzenlenen imza töreniyle teknik kadroya katıldı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 11.00'de yeni ekip için imza töreni düzenlendi. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ünal Karaman'ın birlikte çalışacağı ekibi tanıttı. Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Ekibe 1-2 kişinin daha katılmasını düşünüyoruz. Biliyorsunuz futbolcu gibi teknik ekibe de ihtiyaç var. Bunlar keyfi değil. TFF'nin Süper Lig kulüpleri için önerdiği ve mecbur tuttuğu kadrolar. Zaman zaman eleştiriler oluyor, 14 kişilik ekip var, futbolcudan çok teknik eleman var deniyor ama futbolün bugünkü icap ettirdiği şartlar ve bütün kulüplerin uymak zorunda olduğu kadrolar. Arkadaşları tebrik ediyorum. " dedi. 

İMZA TÖRENİNİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ünal Karaman'ın teknik ekibinde yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir, kaleci antrenörü Metin Aktaş, Timur Atalay, Doç Dr. Olcay Mülazımoğlu ve Ümit İnal yer alıyor. Yeni teknik ekip kısaca kendini tanıttıktan sonra Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

O ESMER ÇOCUĞUN İÇİNDEKİ ATEŞ BÜYÜDÜ

Karaman, geçmişte çalıştığı kulüplerdeki çalışmalarını soran gazeteciye şu yanıtı verdi: “Hiç kimse bize altın tepside sorunsuz bir kulüp teslim etmedi. İşin özünde sahaya bakınca bir değer görüyorsunuz. Urfaspor’da 40 milyonluk transferlerin yapıldığı dönemde biz 6 buçuk milyonla takım kurduk. Biz bunlara rağmen iyi başladık ama biz sinir sistemiyle iş yapan insanlarız. Vaatler yerine getirilmediği taktirde size göre başarısızlık olabilir. Karabükspor’da yaşananlar zaten malumunuz. Neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Benimle beraber görev yapan insanın deneyimini benimle tecrübe ettiğini asla aşağılamam. Süper Lig işi diyorsanız Konyaspor’a gittim, son 6 haftada kazanamamış takımda biz devreyi 6. bitirdik, Fenerbahçe’yi geçtik. Benim kariyerimde başarısızlık olmaz. Bazen doğruların kesişme noktası olur. Ben kendime inanmamış olsam bu noktada olmam. Ben kendimi yetersiz görecek olsam nazikçe başkanım teşekkür ederim derim. Trabzon sevgisine, aşkına, dostluğuna bir şeyler katabilme heyecanı daha da büyüyüp gelişti. O günkü esmer çocuğun heyecanı futbolcu olarak neyse bugün profesyonel çalışman olarak buradayım ve o daha da büyüdü. O esmer çocuğun içindeki ateş, yangın daha da büyüdü. Esmer çocuk acı çekerek, yüzleşerek daha da büyüdü ve gelişti. İnşallah sizlerin de önünü parlatmasıyla birlikte daha iyi noktaya gelir. “

KARAMAN'DAN ŞOTA ARVELADZE YORUMU

Trabzonspor’da oynadığı dönemde takım arkadaşı olan Şota’nın erken şans bulmasına rağmen kendisine bu şansın geç gelmesini değerlendiren Karaman, “O, o günün tercihidir. Her olanda hayır vardır demek lazım. O günün şartlarında belki biz gelseydik farklı şeyler tecrübe edecektik. Bu kulüp kendi değerlerine aykırı duymadığı takdirde kendini yüceltmeye devam edecektir. Biz bu değerlerle büyüdük” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler