Karaman'ın tercihleri eleştiri topladı

Trabzonspor'da kaybedilen 2 puanın yanı sıra etkisiz oyun taraftarları kızdırdı

Karaman'ın tercihleri eleştiri topladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Bordo mavili ekip sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor'un puan kaybetmesinin yanı sıra maç boyunca ortaya koyduğu etkisiz futbol taraftarları da kızdırdı. Takımın sahada adeta yürüyerek futbol oynaması tepki çekti. Milli aranın ardından daha dinamik bir takım görmeyi hayal eden bordo mavili taraftarlar hayal kırıklığına uğradı.

TERCİHLER DE TEPKİ ÇEKTİ

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Ünal Karaman'ın kadro tercihleri de tepki çeken bir diğer konu oldu. Maça Hüseyin'in yerine İvanildo ile ve bugüne kadar oynadığı maçlarda hiçbir etki gösteremeyen Obi Mikel'le başlayan Karaman'ın oyuncu değişikliği hamleleri de sosyal medyada eleştiri topladı. Taraftarlar orta sahası düşen ve sürekli atak yiyen takımın orta sahasına müdahale beklerken Karaman, Mikel'i 90 dakika sahada tutmayı tercih etti. Aynı şekilde bir çok pozisyondan yararlanamayan ve kötü bir performans sergileyen Sorloth da 90 dakika oynadı.

Ayrıca oyuna sonradan girdiği maçlarda orta sahaya önemli katkı sağlayan Doğan Erdoğan'ın neden tercih edilmediği de merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
110 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor