Karaman'ın stoper çilesi

Trabzonspor'da Ünal Karaman stoper mevkiisi için alternatif arıyor

Karaman'ın stoper çilesi

Trabzonspor’da stoper takviyelerinin gecikmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Ünal Karaman, antrenmanlarda stoper eksikliğini kapatmak için teknik heyetteki yardımcıları ve bazen de kalecilerden yararlanıyor.

Stoper mevkiinde Mustafa Akbaş ile genç oyuncu Hüseyin Türkmen’in dışında alternatif oyuncusu bulunmayan ve bu bölgeye 2-3 takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor’da henüz bu transferlerin gerçekleştirilmemesi teknik direktör Ünal Karaman’ın da elini kolunu bağlıyor. 1 Temmuz’dan bu yana Slovenya’daki kamp çalışmalarını 2 stoper ile sürdüren bordo-mavililerde takımdaki stoper eksiği nedeniyle teknik direktör Ünal Karaman, antrenmanlardaki çift kale maçlarda zaman zaman teknik ekibindeki isimlerden, bazı antrenmanlarda da kaleci Furkan Taş’tan yararlanıyor.

YENİ ALTERNATİF ARIYOR

Bu bölgede alternatif yaratmak isteyen teknik direktör Ünal Karaman’ın, özellikle son antrenmanlarda orta saha oyuncuları Kucka, Olcay, Murat Cem ve Cafer gibi isimleri de savunma oyuncularıyla birlikte özel olarak çalıştırması dikkat çekti. Ayrıca hazırlık maçlarında da stoperde alternatif olmaması nedeniyle Mustafa ile Hüseyin’e fazla yüklenmek istemeyen Karaman’ın yeni arayışlara girdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor