Karaman'dan uyarı: Stres yapmayın

Trabzonspor'da Ünal Karaman futbolcularına son uyarılarını yapıyor

Karaman'dan uyarı: Stres yapmayın

Futbolcularına seslenen Ünal Karaman, “Fenerbahçe’yi uzun zamandır yenemiyoruz, bunun nedeni stres. Gerginlik, kalitemizi sahaya yansıtmamıza engel olur. Rahat davranın” diye uyardı.

Teknik direktör Ünal Karaman, Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncuların beynini yıkıyor. Milli arada Burak ve Onur'un kadro dışı kalması sonrası takımın moralinin bozulmaması için elinden geleni yapan 52 yaşındaki hoca, "G.Saray maçındaki coşkuyu ve kazanma arzusunu sahaya yansıtırsak hiçbir sorun yaşamayız. 90 dakika savaşın ve asla stres yapmayın. Kalitemizi sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi.

YAKIŞANI YAPACAĞIZ
Ezelı rakiplerini stres nedeniyle uzun zamandır yenemediklerini vurgulayan Karaman, hücum hattında daha etkin olmaları için kanat oyuncularını da uyardı. Kanatlardan defansa ve orta sahaya daha fazla yardım etmelerini isteyen bordo-mavili hoca, "Herkes iki yönlü oynayacak. Savaşacağız, mücadele edeceğiz ve hepsinden önemlisi bu takıma yakışan futbolu sergileyeceğiz. Kazanacağız" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor