Karaman'dan son Fener uyarıları

Bordo mavili takımda Karaman takımına son uyarıları yaptı

Karaman'dan son Fener uyarıları

 Ligde üst üste alınan kötü sonuçlarla eleştirileri toplayan Trabzonspor, Fenerbahçe karşılaşmasıyla beraber yeni bir seri başlatmanın hesaplarını yapıyor. Özellikle 5-0’lık Yeni Malatya yenilgisi sonrasında hedef tahtasına oturtulan teknik direktör Ünal Karaman da Sarı- Lacivertliler’i devirerek kredisini artırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda milli arada yapılan tüm idmanlarda öğrencilerine beraberliğin bile iyi bir sonuç olmayacağını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, dün oyuncularına galibiyetin şifrelerini verdi.

‘Önce biz oynayacağız’

40 bin Bordo-Mavili taraftarın desteğiyle birlikte maça psikolojik olarak önde başlayacaklarını vurgulayan Karaman, “Önce biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Top rakibin ayağına geçtiği anda ise önde yapacağımız presle rakibin planını bozacağız. Stoperleri ile geriden oyun kurmalarına izin vermemeliyiz. Bekleri de sık sık ileri çıkacaktır. Arkada oluşabilecek boşluklara koşular yaparsak, tehlikeli fırsatlar yakalayabiliriz. Valbuena’nın da pas yollarını kapatarak, forvetlerinin topla buluşmasını en aza indirin” dedi.

Ünal Karaman siftah peşinde

Daha önce Konya, Ankaragücü ve Karabükspor’un başında Fenerbahçe’ye karşı toplamda 6 maça çıkan teknik direktör Ünal Karaman, bu akşam bir ilk peşinde olacak. Çıktığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan tecrübeli çalıştırıcı, Sarı-Lacivertliler karşısında ilk kez 3 puan sevinci yaşamayı hedefliyor.

‘Futbolcularıma başarılar diliyorum’

Bordo-Mavililer, kritik Fenerbahçe maçı öncesinde moral bulmak ve takım içindeki birlikteliği artırmak adına önceki gün yemekte bir araya gelmişti. Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile ailelerinin katıldığı yemekte Başkan Ahmet Ağaoğlu açılış konuşmasını yaptı. Yemeğe katılan herkese teşekkür eden Fırtına’nın patronu, “Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacağız. Tüm futbolcularıma başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor