Karaman: Bizim DNA'mızda teslim olmamak var

Trabzonspor teknik direktörü Karaman basın toplantısında konuştu

Karaman: Bizim DNA'mızda teslim olmamak var

Haber61 Spor Servisi

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Getafe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman ve Joao Pereira basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karaman yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Biz rakibimizi analiz ederken her yönünü analiz ederek oyunu planlarız. Son derece saygı duyduumuz ve son derece iyi bir takım rakibimiz. Biz en iyi şekilde yarın sahada olacağız. Bölgesinde iyi oyuncuların olduğu bir rakibe karşı oynayacağız ve işimizin zor olacağını biliyoruz. Ancak buna hazırlıklıyız.

Biz karşımıza rakip olarak çıkacak her takıma saygı duyarak hazırlanıyoruz. Futbol her sonuca gebe olduğu için güzel. Ne kadar güçlü olsalar da kolay kolay gol yemeyen bir rakip de olsa bir açığı olacaktır. Mutlaka zor duruma düşeceği bir pozisyon olacaktır. Biz kendi gücümüzle sahada olarak rakibimizin açığını değerlendirmek istiyoruz. Asla umutsuz ve olumsuz düşüncede değiliz. Kendimize yakışan oyunu oynadığımızda gerisini de göreceğiz. Futbolun güzelliklerini göstermeye çalışacağız.

Grup aşamasına baktığımızda biz 4. torbadan gruba girdik. Yani en zayıf kategoriden. Bizim DNA'mızda teslim olmama var. Biz bunun içinde mücadelemizi vereceğiz. Bu mücadelenin ötesinde biz dünya karmasıyla da oynasak kendi gücümüzle sahada olacağız. Bizi destekleyen milyonlarca kişi arkamızda ama sahaya çıktığımızda bir avuç inanmış yürek olacağız. En iyisini yaparak ülkemize döneceğiz. İki takım için de zor bir deneyim olacak.

PEREİRA: KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ

Pereira ise  "Biz sahada mücadele etmek isteyen bir takımız. Rakibimizin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Hızlı kontra atağa iyi çıkabilen bir takım. Biz kendi oyunumuzu oynamak için sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor