Karabükspor'dan İshak Doğan açıklaması

Karabükspor Başkanı İshak Doğan'ın transferi ile ilgili konuştu.

Karabükspor'dan İshak Doğan açıklaması
Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Trabzonspor'un İshak Doğan'ın alacağını verip sözleşmesini feshetmesi halinde oyuncuyu alacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Kardemir Karabükspor’un Başkanı Ferudun Tankut, "Bu sene ligde herkesin korkulu rüyası olacak bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

Başkan Ferudun Tankut, basın mensuplarına iftarda Süper Lig'de kökleşmiş ve iyi yönetimlerle kendisini kanıtlamış 10 civarında kulüp olduğunu söyledi. Kardemir  Karabükspor olarak buna göre transfer yapacaklarını ifade eden Başkan Tankut, şöyle dedi:

"Bu sene ligde tutunabilmek bizim için başarı olacak. Yer ve nokta hiçbir şekilde önemli değil. Önemli olan ligde kalabilmek. Bir taraftan sanayiyi ve sermayeyi, bir taraftan da emeğin gücünü temsil ediyoruz. Şehrimiz küçük ama yüreklerimiz büyük. Kardemir Karabükspor’umuz ligde herkesin korkulu rüyası olacak. Bu konuda hiç endişeniz olmasın."

'İSHAK DOĞAN İLE GÖRÜŞTÜK'

Bütün sıkıntılara rağmen iyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tankut, şu anda mümkün mertebe bonservisi elinde olan futbolcular üzerinde durduklarını vurgularken de şunları söyledi:

"Kiralık futbolcular da olabilir. Şartlarımızı zorlayacağız. Trabzonspor'ya 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan İshak Doğan ile görüştük. Trabzonspor, İshak Doğan'a (Kendine kulüp bul) diyor. İshak Doğan da, (Benim 2 yıllık sözleşmem var, 4.5 milyon TL alacağım var) diyor. Eğer Trabzonspor onun talep ettiği rakamı verir, İshak Doğan sözleşmesini feshederse, bizde oynamasını uygun gördük. Kendisi de bunu çok arzu ediyor. Karabükspor’da kendisini tekrar ispat edeceğini düşünüyor ve biz de aynı fikirdeyiz."

'DANY'i ALMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un defans oyuncusu Dany ile de görüştüklerini söyleyen Başkan Tankut, bu konuda şu bilgileri verdi:

"Dany, ülkesi Kamerun’da olduğu için bize Bursaspor'la görüşme ve protokol yapma yetkisi verdi. Büyük bir ihtimalle 7 Temmuz’da başlayacak olan kampımıza katılacak. Bütün hedefimiz şu anda 12 olan futbolcu sayımızı 20’ye çıkartmak. Kampta da eksik gördüğümüz mevkilere 4-5 oyuncuyu takviye etmek istiyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler