Kaptan Sosa'nın çabası yetmedi

Trabzonspor dün akşam evinde Krasnodar'a 2-0 mağlup oldu.

Kaptan Sosa'nın çabası yetmedi

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. karşılaşmasında Krasnodar'ı ağırlayan Trabzonspor'da kaptan Jose Sosa, hücumda ve savunmada müthiş oynadı. Ancak çabaları puan getirmedi.

Trabzonspor'un dün en iyi oyuncusu Jose Sosa'ydı... Formunun zirvesinde olan Arjantinli yıldız, Krasnodar karşısında mükemmel bir futbol sergiledi. Orta sahada basmadık yer bırakmayan kaptan hem atakları organize etti hem de savunmasına yardım etti. İkinci yarıda bir pozisyonda son anda topu kornere yollayarak, skorun artmasını engelledi. Ancak Sosa'nın etkili futboluna, takım arkadaşları yeterli desteği veremeyince, tecrübeli ismin çabaları puan getirmeye yetmedi. Taraftarlar Sosa'yı özel olarak alkışladı.

BİZİM GÜNÜMÜZ DEĞİLDİ

Sosa maçtan sonra, "Bazen böyle maçlardan ders çıkarırsınız. Bizim günümüz değildi. Evimizdeki maçımızda kaybetmek üzücü ama hala şansımız var kafamızı kaldırıp mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor