Kaptan Onur'dan destek çağrısı

Onur takımın daha iyi olacağını söyledi

Kaptan Onur'dan destek çağrısı
Trabzonspor'da Kasımpaşa galibiyetinin ardından Kaptan Onur Kıvrak  "Hedefimiz her zaman, bir sonraki maçı kazanmak olacak" diye konuştu.

Kasımpaşa galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söylerken maçın taraftarsız oynandığına dikkati çeken Onur, şöyle devam etti:  "İnşallah bu son seyircisiz maçımız olur. Bu işin seyircisiz bu hiç tadı tuzu yok. Onlar yine de bizimle sevinmişlerdir. İnşallah her şey ilerleyen zamanda daha iyi olacak. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan sabır göstermelerini istiyoruz."

"ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

Yeni kurulmuş bir ekip olduklarına da vurgulayan Onur, takıma arkadaaşlığın üst seviyede olduğunu anlatırken sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki maçlara bakıyoruz ve her zaman hedefimiz bir sonraki maçı kazanmak olacak. Taraftarlarımız bu nedenle bize destek olsunlar. Gerçekten gencecik arkadaşlarımız var. Trabzonspor tarihini bilen ve yeni öğrenen arkadaşlarımız var. Onların da desteğe ihtiyacı var. Zamanla daha da iyi olacak. 27 yaşındayım, çok önemli sakatlıklar geçirdim. Cenabı Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Bu sene geçmişteki Onur"u izlettirmek adına daha çok çalışıyorum ve çalışacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor