Kanga'nın menajerinden Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor ile adın anılan Kanga'nın menajerinden açıklama geldi

Kanga'nın menajerinden Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu belirtilen Sparta Prag'ın yıldızı Guelor Kanga için menajeri  Louis Denolle açıklamalarda bulundu

Denolle "Trabzonspor'un ona olan ilgisini biliyorum. Ben de bazı aracılar vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü ile bir görüşme gerçekleştirdim. Ancak işin doğru şekilde olgunlaşması için başkan Ahmet Ağaoğlu ile temasta olmalıyız. Başkana bir telefon uzaklığındayım. Bu şekilde ilerleyebiliriz" dedi.

Sparta Prag ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Guelor Kanga'yı Türkiye'den isteyen tek kulüp Trabzonspor değil. Beşiktaş'ın da bonservis bedeli bulunmayan oyuncu için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi.

HÜCUMA BÜYÜK KATKI
Guelor Kanga merkez orta sahada oynayan bir isim. Pozisyon bilgisi yüksek olduğu için savunmaya da hücuma da maksimum düzeyde katkı verebiliyor..Özellikle bir orta saha oyuncusu için fazlasıyla skorer. Bu sezon Çekya Ligi'nde Sparta Prag formasıyla 20 maçta tam 10 kez ağları sarstı. 5 de asist yaptı.

FIRTINA'YA KARŞI 1 GOL, 1 ASİST

Guelor Kanga bu sezon Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sparta Prag formasıyla Trabzonspor'a karşı 2 maçta da oynadı. Eşleşmenin 2-2 biten ilk ayağında 1 kez ağları sarstı. Karadeniz ekibinin 2-1 kazandığı rövanş maçında ise 1 asist yaptı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor