Kamil Ahmet Eskişehirspor'a dönecek mi?

Trabzonspor'da Kamil Ahmet açıklamalarda bulundu.

Kamil Ahmet Eskişehirspor'a dönecek mi?
Trabzonspor'un yeni sezon öncesi transferlerinden olan ve Eskişehirspor'dan transfer edilen Kamil Ahmet Çörekçi basının karşısına çıktı.

Slovakya'da devam eden kampta konaklanan otelde düzenlenen basın toplantısında Kamil soruları yanıtladı. 

İşte Kamil'in açıklamaları;

Trabzonspor’a geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Gelmeden öne büyük camia olduğunu biliyordum. Buraya geldiğimde daha iyi anladım. Kamp çok iyi geçiyor. Çok iyi çalışıyorum. Takım kalitesinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Her şey iyi gidiyor.

ESKİŞEHİRSPOR’A DÖNECEK Mİ?

Eskişehirspor’a döneceğim doğru değil. Daha yeni geldim. Onların bende yeri farklı. Ben daha büyük bir camiadayım ve yeni hedeflerim var. İnşallah burada çok güzel günler göreceğim. Ben kimseyle görüşmedim. Ben buranın futbolcusuyum ve burada mutluyum. Artık önüme bakıyorum.

“PEREİRA’YI TAKİP EDİYORUM”
Pereira ligin en iyi sağbeklerinden biri. Çok profesyonel bir oyuncu. Onu çok yakından takip ediyorum. Ne yiyip içtiğini bile takip ediyorum. Çok profesyonel gerçekten. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

TAKIMIN HEDEFİ

Ligde hedefimiz Trabzonspor’u layık olduğu yerde görmek. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Takımın kalitesi çok yüksek.

- Ben buraya yeni geldim ama gerçekten takım arkadaşlarım ve hocalarım bana destek oldu. Adapte olduğumu düşünüyorum. Olcay abinin de dediği gibi takım çok neşeli ve birbirine çok yakın.  Dışarıda nasılsa sahada da öyle oluyor. Ben yeni geldim ama gördüğüm çok güzel atmosfer olduğu.

- Ersun hoca bizim sadece konsantre olmamızı istiyor. Her maç bizim ciddi olmamız istiyor. Antrenmanlarda dahi sert oynayın diyor. Hocalar çok yardımcı oluyor bize.

- Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki en dikkat çekici fark taraftarlar. Çok yakından takip ediyorlar. Hazırlık maçlarını bile aynı şekilde takip ediyorlar.

- Beni Ersun hoca arayıp "seni takımda görmek istiyorum" deyince iki kere düşünmeden tamam dedim. Kimseye de sormadım direk geldim. Farkındayım ne kadar büyük bir camiada olduğumun. Trabzonspor’u layık olduğu yerlerde göreceğiz inşallah bu sene.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler