Kafkas'ın Trabzon planı

Tolunay Kafkas Trabzonspor'a karşı kontratak oynamayı planlıyor

Kafkas'ın Trabzon planı
Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında pazartesi günü Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Tolunay Kafkas takımını bu maça hazırlıyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlamaya hazırlanan Akhisar Belediyespor, son maçlardaki iç saha başarısını Trabzonspor karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor. Evinde oynadığı son 3 lig ve 2 kupa müsabakasında 4 galibiyet 1 beraberlik alırken hiç yenilmeyen yeşil siyahlı ekip, Trabzonspor'u da evine puansız göndermeyi hedefliyor.  

Hafta başından bu yana öğrencilerine Trabzonspor'un maç cd'lerini izletip rakibin güçlü ve zayıf yönlerini anlatan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, özellikle defans ve orta alandaki oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Trabzonspor gibi bir iyi hücum yapan bir ekip karşısında takım savunmasını çok iyi yapmaları gerektiğini anlatan Kafkas'ın, kontratağa dayalı bir taktikle sonuç almaya çalışacağı öğrenildi. Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalısı Mustafa Yumlu yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor