Kafa karıştıran açıklama! Akyazı'nın ismi...

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Akyazı Kompleksi'ne Şenol Güneş'in adının verileceğini açıklaması üzerine kafa karıştırıcı bir açıklama geldi...

Kafa karıştıran açıklama! Akyazı'nın ismi...
18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Akyazı'da artık geri sayılma geçildi. Bordo mavililerin ikinci yarıdan itibaren maçlarına ev sahipliği yapacak stadyumla ilgili en çok merak edilen konu isminin ne olacağıydı. Konuyla ilgili olarak Başkan Muharrem Usta yaptığı açıklamada stadın isminin belli olmadığını ancak komplekse Şenol Güneş'in adının verileceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden daha 24 saat geçmeden yönetimden farklı bir açıklama geldi.
 
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu "Stadımızın ismi Şenol Güneş Stadı olacak" dedi.
 
Önde Bülbüloğlu'nun açıklamaları şöyle;
"Akyazı Arena çok güzel bir stadyum oldu. Etrafındaki alanları geliştireceğiz ve çeşitli projelerle sunacağız. İkinci devreden itibaren iç saha maçlarımızı Akyazı'da oynayacağız. Stadyumumuzun ismi Şenol Güneş Stadı olacak. Anlaşacağımız sponsor firmanın ismi de olacak ama Şenol Güneş ismi mutlaka olacak. Bu kararı aldık"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor