Kabore'nin menajerinden küstah Trabzonspor sözleri

Adı Trabzonspor ile anılan Kabore için menajeri küstah bir açıklamada bulundu

Kabore'nin menajerinden küstah Trabzonspor sözleri

Trabzonspor ile adı anılan futbolculardan biri olan Krosnodar'lı Charles Kabore için menajeri Dmitry Seluk sosyal medyadan açıklama yaptı.

Rus ekibinde forma giyen futbolcusunun Trabzonspor ile adın anılmasıyla ilgili bir tweeti alıntılayan Seluk,  "Trabzonspor'a saygı duyuyorum ama Kabore için yeterince paraları yok diye korkuyorum." ifadelerini kullandı.

Seluk'un bu ifadeleri Trabzonsporlu taraftarları oldukça kızdırdı. Bordo mavili taraftarlar Rus menajere tepki gösterdi.

Menajerden küstah Trabzonspor sözleri

Charles Kabore kimdir?

Burkina Fasolu 30 yaşındaki futbolcu Rusya Premier Lig ekiplerinden Krasnador'da forma giyiyor.

Ön libero pozisyonunda oynayan Kabore 1.82 boyunda ve sağ ayağını ağırlıklı olarak kullanıyor. Aynı zamanda Fransa vatandaşı da olan tecrübeli futbolcu 2015-16 sezonundan itibaren Krasnodar'da oynuyor. Kabore daha önce Fransız ekibi Marsilya forması da giymişti.

Burkina Faso milli takımının da kaptanı olan Charles Kabore 92 kez milli formayı giyerek 4 gol attı. 

Takımının değişilmezi olarak görülen futbolcunun güncel piyasa değeri 5 Milyon 500 Bin Euro olarak gösterilirken sözleşmesi ise bu sezonun sonunda sona erecek. 

kabore trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor