Jankto'dan Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor'un teklifte bulunduğu Jankto'dan olumsuz yanıt geldi.

Jankto'dan Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen isimlerden biri de Sampdoria forması giyen Jakub Jankto olmuştu. Çekyalı futbolcudan Trabzonspor'a kötü haber geldi.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekip İtalya'da Sampdroia takımında oynayan 25 yaşındaki Jankto için devreye girdi. Çekyalı futbolcu için şartları araştıran Trabzonspor yönetimi İtalyan ekibine kiralama teklifinde bulundu.

Takımında 17 maçın 15'inde 11'de forma giyen futbolcuyu kiralık göndermek istemeyen Sampdoria'nın oldukça yüksek bir bonservis bedeli talep ettiği, 2014 yılından itibaren İtalya'da forma giyen Jankto'nun da bu ülkeden ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine Trabzonspor'un geri adım attığı ve bu isimden vazgeçildiği kaydedildi.

Kulübü ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 18 maçta 4 gol ve 3 asist yaptı. Yetenekli futbolcunun transfermarkt değeri ise 10 Milyon Euro.

Haber61 Spor Servisi

Jankto'dan Trabzonspor'a kötü haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor