İtalyanlar Uğurcan'ın bonservisini yazdı

Trabzonspor'da başarılı bir sezon geçiren ve A Milli Takım'da kaleyi devralan Uğurcan Çakır'ın adı Avrupa devleriyle anılıyor. A Millilerimiz için kabus gibi geçen turnuvada performans olarak tek teselli olan Uğurcan Çakır’ın adı transferde yüksek sesle konuşulmaya devam ediyor.

İtalyanlar Uğurcan'ın bonservisini yazdı

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek Trabzonspor'da forma giyen kaleci Uğurcan Çakır ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. A Millilerimiz için kabus gibi geçen turnuvada performans olarak tek teselli olan Uğurcan Çakır’ın adı transferde yüksek sesle konuşuluyor.

Kalesinde gördüğü 8 gole karşın yaptığı 18 kurtarışla grup aşamasının en öne çıkan kalecisi olan Uğurcan’a Avrupa’dan çok sayıda teklif vardı. Kariyerine Avrupa'da devam etmeyi hedefleyen Milli file bekçisi için Trabzonspor, en az 20 milyon Euro fiyat belirlemişti.

Bugüne kadar pek çok kulübün yoklama yaptığı Uğurcan konusunda son olarak Roma devrede. İtalyan basını, Wolverhampton'ın kalecisi Rui Patricio ile görüşen Roma'nın listesinde Uğurcan'ın da olduğunu yazdı. Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho, daha önce Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde Uğurcan Çakır için olumlu rapor vermişti.

Çizme medyasında çıkan haberlerde, Trabzonspor'un 20 milyon Euro'nun altında bir rakama kalecisini satmayı düşünmediği vurgulandı. Ruio Patricio için yaklaşık 15 milyon Euro'yu gözden çıkartan Roma, eğer Wolverhampton ile anlaşırsa, Uğurcan İngiliz ekibine de gidebilir. Çünkü Premier Lig temsilcisi de, geçtiğimiz haftalarda Uğurcan'la alakalı menajerler aracılığıyla Trabzonspor'un kapısını çalmıştı

Uğurcan Çakır için şimdiye kadar Liverpool, Everton, Monaco gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının adı geçmişti. Turnuvadaki kurtarışlarıyla göze batan başarılı kalecinin adı şimdi de Roma'da konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor