İtalyanlar'dan flaş Sörloth iddiası!

İtalyanlar flaş bir iddia ortaya attı! Napoli de Sörloth'un peşinde!

İtalyanlar'dan flaş Sörloth iddiası!

Milan’ın ardından bir İtalyan devi daha Trabzonspor’un yıldızı Sörloth'u istiyor. Çizme basınına göre Napoli, yaz aylarında Sörloth için Bordo-Mavili kulübün kapısını çalacak.

19’u Süper Lig olmak üzere 3 kulvarda çıktığı toplam 39 maçta 25 gol atan Sörloth, İtalyan basınında haber olmaya devam ediyor... Milan’ın ardından Çizme’nin önemli bir kulübü daha Norveçli forvetin peşinde: Napoli. Calcio Napoli’nin haberine göre Mavi- Beyazlılar, Sörloth’u uzun süredir yakından takip ediyor ve yaz aylarında Trabzonspor’a teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberde, Sörloth’un 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuna Trabzonspor’un sahip olduğu belirtilirken, Bordo- Mavililer’in 23 yaşındaki yıldızı çok daha yüksek bir rakama satabileceği vurgulandı. Calcio Napoli, Sörloth’un alternatifi olarak ise İranlı forvet Azmoun’u yazdı.

Opsiyon, 6 milyon Euro

Crystal Palace’tan 2 yıllığına Alexander Sörloth’ukiralayan Fırtına, bu yaz veya önümüzdeki sezon sözleşmedeki 6 milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanıp, Sörloth’u tapusunu alabilir. Ancak görünün o ki, yıldız futbocunun bu performansı devam ederse Trabzonspor’un onu tutması bir hayli zor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor