İtalyanlar'dan flaş iddia: "Yusuf'u isteyen tek kulüp Milan değil"

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için İtalyan medyasından flaş iddia geldi.

İtalyanlar'dan flaş iddia: "Yusuf'u isteyen tek kulüp Milan değil"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Yusuf Yazıcı isteyen tek kulüp Milan değil. Genç oyuncunun menajeri olan Adem Cebeci açıklamalarına yer verilen haberde, " Yusuf Yazıcı, Türk futbolunun yeni isimlerinden biridir. Oyuncuyla ilgilenen menajeri Adem Cebeci'nin'de açıkaldığı gibi çok kulüp var. Cebeci, 'İtalya'da diğer takımlar tarafından da dikkatle izleniyor ve en çok ilgilenen Milan, Turin, Sampdoria ve Cagliari. Ocak ayında Trabzonspor'dan ayrılır mı ayrılmaz mı bilemiyorum. Belki de böyle devam ederse İngiltere ve İspanya'nın bazı takımlarında bonservisi 40-50 Milyon Euro'ya varacak." açıklamalarını yaptı." sözlerine yer verildi.

Trabzonspor'un 21 yaşındaki genç futbolcusu Yusuf Yazıcı, bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 8 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı. Yusuf Yazıcı'nın kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

(Kaynak: Tuttomercato)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor