İtalyanlar'dan flaş iddia! Trabzonspor yıldız isim için İtalyan ekibiyle çekişiyor

İtalyan ve Fransız gazeteşeri Trabzonspor'un Premier Lig'in yıldızı ile ilgilendiğini yazdı.

İtalyanlar'dan flaş iddia! Trabzonspor yıldız isim için İtalyan ekibiyle çekişiyor

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da yaz transfer sezonu için eksik bölgeler belirlendi. Mutlak bir orta saha takviyesi yapmak isteyen bordo-mavililer aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de buldu. Yıldız futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması iştah kabartıyor.

Karadeniz ekibinde sezon oynanırken John Obi Mikel ile yollar ayrılmıştı. Badou Ndiaye de devre arasında Stoke City'den kiralanmıştı.

İngiliz ekibiyle görüşmeler sürüyor ancak durumu riske atmak istemeyen Trabzonspor birçok futbolcuyla temaslarına devam ediyor.

Orta saha mevkisi için arayışlarını sürdüren bordo-mavililer orta sahaya sürpriz bir ismi gündemine aldı.

İtalya ve Fransız basını, Fırtına'nın Nampalys Mendy ile ilgilendiğini yazdı. Haberde bordo- mavili kulübün, 27 yaşındaki orta sahanın transferi için İtalyan ekibi Udinese ile çekiştiği kaydedildi.

BÜYÜK KAPIŞMA!
Leicester City ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi de peşindeki kulüplerin iştahını artırıyor.

ADA'DA FORMAYI UNUTTU
Nampalys Mendy, Nice'ten büyük umutlarla geldiği Leicester City'de aradığını bulamadı. Teknik direktör Brendon Rodgers'ın da gözdeleri arasında yer almayan 27 yaşındaki Fransız futbolcu bu sezon adeta formayı unuttu.

Mendy bu sezon lig ve kupada toplamda 6 karşılaşmada şans buldu. Ligde 204, kupada 77 dakika sahada kalabildi.

Gol veya asist üretemedi. Orta sahada çok çalışkan bir futbolcu olan Mendy koşu kalitesi, milimetrik paslarıyla dikkat çekiyor. Hüseyin Çimşir'in de bu transferi çok istediği belirtildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor