İtalyanlar açıkladı! İşte Ekuban için Trabzonspor'a gelen teklif

Trabzonsporlu Caleb Ekuban'a Genoa'dan teklif!.

İtalyanlar açıkladı! İşte Ekuban için Trabzonspor'a gelen teklif

Trabzonspor'la yollarını ayırması beklenen Ganalı futbolcu Caleb Ekuban'a, İtalya Serie A takımlarından Genoa 2025'e kadar sürecek bir kontratla teklif yaptı.

Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda olması beklenmeyen Ganalı futbolcu Caleb Ekuban'a teklif geldi. İtalyan muhabir Nicolo Schira'nın sosyal medya hesabından duyurduğu bilgilere göre Serie A temsilcisi Genoa, tecrübeli golcü için Fırtına'ya 2.2 milyon euro oyuncuya da 2025 yılına kadar sürecek bir kontrat önerdi. Genoa'nın, bu transfer için bordo-mavili takımla görüşmelere başladığı ifade edildi.

27 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'a 2019 yazında İngiliz ekibi Leeds United'dan transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Ganalı yıldız, bordo-mavili formayla geride bıraktığımız sezon çıktığı 33 karşılaşmada 11 gol atarken 4 de asist yaptı. Ekuban'ın Trabzonspor'la olan sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler