İşte Trabzonspor'un yeni otobüsü

Trabzonspor'a özel olarak otobüs hazırlandı.

İşte Trabzonspor'un yeni otobüsü
Trabzonspor'a özel olarak hazırlanmış son model Mercedes marka otobüs hediye edilecek.


24 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'de Akyazı Şenol Güneş Stadyumu önünde yapılacak teslim törenine Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Trabzonspor yöneticileri ve futbolcular katılacaklar.
Trabzonspor'un kurucu başkanı da olan Ali Osman Ulusoy'un adını taşıyan otobüsün içinin özel olarak dizayn edildiğini, dışının da görsel olarak hazırlandığını belirten Hülya Ulusoy, "Yeni stat ve yeni otobüs ile yeni bir yıl da, Trabzonspor'un eski başarılarla dolu günlerindeki ruhuna ve azmine döneceğine inanıyoruz. Trabzonspor bizim herşeyimiz olmasa bile çok şeyimizdir. Trabzonsporluğun ne demek olduğunu babam ve arkadaşlarının kuruluş yıllarındaki çabalarına çocukluk döneminde şahitlik ettiğim için çok iyi biliyorum. Özlediğimiz başarılara hep birlikte fedakârlık yaparak tekrar kavuşabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler