İşte Trabzonspor'un borcu - Hacısalihoğlu Haber61'e konuştu

Trabzonspor’da genişletilmiş Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

İşte Trabzonspor'un borcu - Hacısalihoğlu Haber61'e konuştu

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde genişletilmiş Divan Kurulu toplantısı Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapıldı.

Yapılan toplantıya Divan başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Yönetim Kurulu’nun yanısıra eski başkanlar, asbaşkanlar, kurul başkanları ve Divan yönetimi katıldı.

Toplantı ile ilgili olarak Haber61’e açıklamalarda bulunan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bu tüzükte yazan normal bir divan kurulu. Her seçimden önce genişletilmiş Divan toplantısı yapılır maddesi var tüzükte. O doğrultuda eski başkanlar, asbaşkanlar, kurul başkanları ve Divan yönetimini toparlayarak yönetim kurulundan bilgi rica etti. Mali ve idari konularda camianın aydınlatılması yapıldı.” dedi.

Hacısalihoğlu yapılan bilgilendirmede kulübün borcunun yaklaşık olarak 1 Milyar 9 Milyon TL. olduğunu söyledi. 

Haber61'in edindiği bilgiye göre 182 Milyon Euro ile devralınan borç 166 Milyon Euro'ya düştü. Bu borcun 555 Milyon TL'lik kısmını banka borçları oluştururken 58 Milyon TL'lik ksımını ise menajer alacakları oluşturdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor