İşte Trabzonspor'da ilk yarının beğenilen ve beğenilmeyen isimleri

Taraftarlar enlerini belirledi

İşte Trabzonspor'da ilk yarının beğenilen ve beğenilmeyen isimleri
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de ilk yarı tamamlanırken Trabzonspor’da bazı isimler taraftarın gönlünde taht kurdu bazıları ise eleştirilerin odağı oldu.

Haber61, sosyal medya üzerinden bordo mavili taraftarlara “ilk yarı boyunca performansını en çok beğendiğiniz 3 isim ve beğenmediğiniz 3 isim hangileri” sorusunu yöneltti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği soruya gelen cevaplarda bir çok farklı görüş ortaya çıktı.

BEĞENİLEN İSİMLER

Taraftarların en çok beğendiği 3 isim çoğunluk olarak “Pereira, Burak Yılmaz ve Okay Yokuşlu” isimleri olduğu görülürken bu futbolculara ek olarak Hubocan, Abdulkadir ve Yusuf isimleri de öne çıktı.

BEĞENİLMEYEN İSİMLER

Taraftarların beğenmediği isimler de ortak görüşlerin daha fazla olduğu gözlendi. En beğenilmeyenler için gelen cevaplarda “ N’doye, Olcay ve Sosa” isimleri öne çıktı. Yine bu 3 isme ek olarak en çok eleştirilen Onur ve Durica oldu.

İşte taraftarların cevapları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor