İşte Sümer'in transferdeki yol haritası

Özkan Sümer, transferde yol haritasını açıkladı: “Asla geç kaldık diye daha önceki dönemlerdeki hataları tekrar yapmayacağız. Gerçekten çok titiz bir çalışmanın içerisindeyiz”

İşte Sümer'in transferdeki yol haritası

Trabzonspor Başkan Başdanışmanı ve Futbol Genel Koordinatörü Özkan Sümer ile scout ekibi sezon sonunda yapacakları transfer hamleleri için ince eleyip sık dokuyor.

Özellikle bonservisi elinde olan veya kiralanabilecek oyuncular üzerine yoğunlaşan Sümer ve ekibinin ayrıca maliyeti uygun transferler için de çalışma yaptığı öğrenildi. Hemen her mevki için oyuncu izleyen Sümer, ilk etapta futbolcunun kendi hedeflerine uygun olup olmadığına baktıklarını belirterek, "Asla geç kaldık diye daha önceki dönemlerdeki hataları yapmayacağız. Gerçekten çok titiz bir çalışmanın içerisindeyiz" dedi. Sümer, "Trabzonspor'un bir gerçeğini vurgulamak istiyorum; baktığınızda bugüne kadar yaptığı yabancı transferlerde kariyeri yüksek bütün oyuncular verimsiz oldu" ifadesini kullandı.

YUSUF VE ABDÜLKADİR
Sümer şöyle devam etti: "Kimler verimli oldu; kariyer ihtiyacı duyan genç isimler. Bu gerçeği yadsımadan buna yakın veya buna dönük tercihler yapmamız gerekiyor. Trabzonspor hem uyumu bakımından, hem oluşturmacı bir anlayış içerisinde bu oyuncuları araştırıyor. Futbolcunun kariyer edinme yönünde hem kalitesi, hem şartları uygunsa onu tercih edeceğiz ve renklerimize bağlayacağız." Sümer, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın isminin sürekli olarak transfer haberleriyle anılmasına da tepki göstererek, "İki genç oyuncumuzun da burada önemli bir misyonu var. Şu an değil ama ileri de muhtemelen Avrupa'ya gidecekler ancak öncelikle tamamlamaları gereken bir misyonu var" diye konuştu.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler