İşte Sosa'nın Trabzonspor'dan istediği ücret!

Trabzonspor, Jose Sosa'nın menajeriyle görüştü ve son teklifi iletti. Sosa'nın istediği rakam ise pes dedirtti...

İşte Sosa'nın Trabzonspor'dan istediği ücret!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren ve serbest statüye düşen Jose Sosa ile ilgili gündem bitmek bilmiyor. Bordo mavili kulübün yeni sözleşme önerilerine olumlu yanıt vermeyen Arjantinli futbolcunun fiyat yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Trabzonspor yönetimi, Sosa'nın menajeriyle bir görüşme daha gerçekleştirdi. Yönetim en üst sınıra çıkarak 2.2 Milyon Euro teklif ettiği ancak Sosa ve menajerinin bu rakamda da tatmin olmadığı bildirildi. 36 yaşındaki futbolcunun yıllık 2.5 Milyon Euro garanti ücrette ısrar ettiği öğrenilirken bordo mavili cephenin bu rakama çıkmak istemediği öğrenildi.

Trabzonspor'un bu tavır nedeniyle ısrarcı olmayacağı ve tamamen beklemeye geçtiği kaydedilirken Fenerbahçe başta olmak üzere bir çok kulüple dirsek temasında olan Sosa'nın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

İşte Sosa'nın Trabzonspor'dan istediği ücret!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
136 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler