İşte Newton'ın sistemi

Trabzonspor'da Eddie Newton takımı 4-3-3 modelinde oynatmayı hedefliyor.

İşte Newton'ın sistemi

Trabzonspor'da yeni teknik adam Eddie Newton geçen sezonun son 2 maçında görev yapmıştı. Bu karşılaşmalarda takımın alıştığı düzenleri bozmak istemeyen 47 yaşındaki çalıştırıcı sistemi bozmamıştı. Bu sezondan itibaren Karadeniz temsilcisi 4-3-3 dizilişiyle sahada olacak. Newton da planlarını bu sistem üzerine kuruyor. Transferde bu sisteme uyacak futbolcuları tercih ediyor. Newton'ın sezonun ilk çalışmasında oyuncularına felsefesini aktardığı belirtildi. Genç hoca ısrarlı tekrarla her öğrencisine yeni sistemini ezberletecek.

SİZDEN VAZGEÇMEDİM
Eddie Newton'un kamp kadrosuna genç oyuncuları almaması bir kesim tarafından eleştirilmişti. 47 yaşındaki hoca, bu genç isimlerle görüşme yaptı ve onlara "Ben kariyerim boyunca gençlere çok önem verdim. Sizler de benim için çok değerlisiniz. Hiçbirinizden vazgeçmedim. Sürekli takibimizde olacaksınız" dedi. Newton, rezerv takım için bir antrenörünü görevlendireceğini belirtti..

İşte Newton'ın sistemi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler