İşte Halis Özkahya'nın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi Halis Özkahya yöneteek.

İşte Halis Özkahya'nın Trabzonspor karnesi
Trabzonspor yeni bir başlangıç yapmak adına fırsat olarak gördüğü Galatasaray maçına günde çift idmanla hazırlanıyor.

Medical Park Stadı'nda Pazar günü saat 19.30'da başlayacak karşılaşmada her iki takımında hedefi mutlak galibiyet olacak.

Karşılaşmayı yönetecek hakemlerde bugün açıklandı. TFF'den yapılan açıklamada karşılaşmayı Halis Özkahya'nın yöneteceği bildirildi. Yardımcılıklarını ise Kemal yılmaz ile Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ümir Öztürk olacak.

Halis Özkahya Trabzonspor'un bugüne kadar 24 maçını yönetti.

İşte Özkahya'nın Trabzonspor karnesi :

Hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçını Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkanya bugüne kadar Trabzonspor’un 24 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda ise bordo-mavililer 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi, 23 maçta 66 sarı kart, 6 da kırmızı kart gördü.
 
Özkahya bu sezon ise Trabzonspor’un Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçta düdük çaldı.
 
Özkahya, Galatasaray’ın 37 maçında düdük çaldı. Sarı-kırmızılı takım bu maçlarda 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. 82 sarı karta karşılık ise 3 kırmızı kart gördü. Halis Özkahya  bu sezon Galatasaray’ın Kayserispor ve Antalyaspor maçlarında düdük çaldı. Sarı kırmızılılar bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar.
 
Özkahya, geçen sezonun ikinci yarısında Trabzon'da oynanan Trabzonspor ile Galatasaray maçını yönetmiş ve Trabzonspor sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler