İşte Cornelius'un maliyeti! Trabzonspor açıkladı

Trabzonspor, Andreas Cornelius'un transferinin maliyetini KAP'a bildirdi.

İşte Cornelius'un maliyeti! Trabzonspor açıkladı

Trabzonspor Danimarkalı golcü Andreas Cornelius'u kadrosuna kattı. Bordo mavili kulüp Parma'ya ödenecek bonservis bedelini ve futbolcunun yıllık ücretini KAP'a bildirdi. Buna göre Trabzonspor 4 taksit halinde olmak üzere 4 Milyon 873 Bin 500 Euro ve yüzde 5 Fifa dayanışma katkısı ödeyecek. 4 yıllık anlaşma sağlanan futbolcuya ise yıllık 1.5 Milyon Euro garanti ücret ve menajerine de her yıl yıllık ücretin yüzde 10'u ödenecek. Ayrıca Cornelius'un serbest kalma maddesi 20 Milyon Euro olarak belirlendi.

İşte o açıklamalar;

- Profesyonel futbolcu Andreas Evald Cornelius'un kulübümüze transferi konusunda, Parma Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, sözleşme fesih bedeli olarak, 4 taksit halinde, 4.873.500.-EUR + %5 Fifa dayanışma katkısı ödenecektir.

-Profesyonel futbolcu Andreas Evald Cornelius ile 4 (Dört) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Yine anlaşma kapsamında, Türk kulübü olmaması şartıyla, Futbolcunun, 20.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

Cornelius için ödenen FIFA dayanışma katkı payı nedir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor