İşte Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'yı izleyen 14 takım

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı 14 takım takibe aldı.

İşte Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'yı izleyen 14 takım

Trabzonspor'un genç oyuncuları Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'yı Avrupa'dan tam 14 takımın takip ettiği öğrenildi.

Altyapıdan yetişen ve 2015-16'da Türkiye Kupası'nda iki kez A takım formasını giyen Abdülkadir Ömür, A takım seviyesinde gole en çok katkı sağladığı sezona bu yıl ulaştı.

2016-17'de lig ve kupada 5 maça çıkıp 1 gollük performans sergileyen, 2017-18'de ise lig ve kupada çıktığı 32 karşılaşmada 3 gol atıp 6 da asist yapan 19 yaşındaki yıldız, 2018-19'un bitimine üç hafta kala lig ve kupada forma giydiği 29 müsabakada 4 gol atıp, 8 asist üreterek A takım seviyesinde en verimli olduğu dönemine ulaştı.

İşte Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı izlemeye alan ekipler...

14 TAKIM İZLEDİ
Bu sezon sahaya koydukları performansla takımın başarısında önemli rolleri olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Avrupa'da birçok önemli kulübün radarına girmiş durumda. 3 gol, 3 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki Yusuf ile 4 gol, 9 asistlik performans sergileyen Abdülkadir, sezon başından itibaren 14 farklı takım tarafından takip edildi.

Yusuf Yazıcı'yı Dortmund, Lille, Lyon, M. United, Sevilla, Villareal, Cardiff City, Roma, Inter ve Milan izledi.

Abdulkadir Ömür'ü ise Benfica, M. City, Dortmund, M. United, Liverpool, Roma, Barcelona ve Lille izledi.

Bu arada Yusuf ve Abdülkadir için şu ana kadar 4 kulüp resmi girişimde bulundu. Cardiff, Lille, Villarreal, Sevilla kapıyı çaldı.

İKİ PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür yaptıkları paylaşımlarla takdir topladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta ailesi ile birlikte iftarını yapan Abdülkadir'e birçok olumlu yorum geldi. Yusuf'un, "Çocuklar gülmezse, dünya susar. Hep mutlu ol, hep

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor