İstanbul'da transfer zirvesi

Trabzonspor yönetimi iki futbolcuyla İstanbul'da görüşüyor

İstanbul'da transfer zirvesi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yönetimi bir yandan ödeme sıkıntılarını çözerken diğer taraftan da kadroyu güçlendirebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavili yönetim dün akşam İranlı Morteza Pouraliganji’yı İstanbul'a getirirken bugün de Nijeryalı Anthony Nnaduzor Nwakaeme'yi getirdi. Trabzonspor yönetimi İstanbul'da stoper Morteza ve forvet Anthony ile transferin son detaylarını görüşecek.

İki futbolcunun talepleri karşısında kulübün şartlarını ortaya koyacak olan yöneticilerin uygun maliyetlerle iki transferi de bitirmeye çalıştığı kaydedildi. İki transfer ile ilgili şuan net bir anlaşma olmadığı belirtilirken kısa süre içerisinde olumlku veya olumsuz kararların verileceği bildirildi.

Öte yandan bugün Morteza ile ilgili Haber61’e konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu “İstanbul’da futbolcuyla görüşme yapılacak. Bizim şartlarımız var onları görüşeceğiz. Olma ihtimali yüzde yüz değil.  İstanbul’a bir çok oyuncu geliyor.  Bizim düzenimizi, prensibimizi, ödememizi bozacak bir talebi varsa illa ki alınacak diye bir şey yok. “ şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor