İstanbul'da kafelerin boş kalmasını Trabzonspor'a bağladılar

Trabzonspor'un emin adımlarla şampiyonluğa ilerlemesi İstanbul basınında ses getirmeye devam ediyor. Ancak olay bu kez başka bir boyuta taşındı...

İstanbul'da kafelerin boş kalmasını Trabzonspor'a bağladılar

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, İstanbul takımlarını ezerek şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemesi farklı kesimlerde ilginç tepkilere ve İstanbul basınında farklı haberlere neden oluyor.

Yıllardır alışıla gelen Trabzonspor'u karıştırmaya yönelik haberlerin bu sezon işe yaramamaması, algı operasyonlarının tutmaması yeni taktikleri de beraberinde getirdi. Bugün yayınlanan bir haberde Trabzonspor'un açık ara liderliğe gitmesinin İstanbul'da kafeleri zarara uğrattığı yazıldı.

Haber Global'de çıkan "Trabzon'un tarihi sezonunda İstanbul kafeleri boş kaldı!" başlıklı haberde İstanbul'da bir çok kafe sahibiyle yapılan görüşmeler aktarılırken Trabzonspor'un liderliği ve İstanbul ekiplerinin kötü gidişatının işleri alt üst ettiği vurgulandı. Aynı zamanda Trabzon'da ise kafelerin çok iyi iş yaptığı yazıldı.

Bu haber kısa sürede Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekerken aynı zamanda "ti"ye alındı. Bordo mavililer "Ülkede bir ekonomiyi bize bağlamadıkları kalmıştı" şeklinde yorumlarda bulundu.

İşte o haber;

İstanbul'da kafelerin boş kalmasını Trabzonspor'a bağladılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler