İspanyol yıldızı Trabzonspor'a yazdılar!

İlk yarı sona erdi, transfer iddiaları başladı

İspanyol yıldızı Trabzonspor'a yazdılar!
Haber61 Spor Servisi

Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından transfer iddiaları da sıkça gündeme gelmeye başladı. Türkiye'nin yanı sıra yurtdışından da transfer iddiaları ortaya atılırken bu kez Yunanistan'dan Trabzonspor'a bir transfer haberi yazıldı.

Yunan basınında yer alan iddiaya göre Trabzonspor Oliympiakos'un İspanyol kaptanı stoper Alberto Botia'yı gündemine aldı.

Haberdeki bilgilere göre bordo mavililer sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcu için araştırmalara başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Botia için tam olarak kararını vermediği için kesinlik kazanan bir durum olmadığı kaydedildi.

1.88 boyundaki tecrübeli stoper 2014 yılında Sevilla'dan Yunan ekibine transfer olmuştu. Barcelona altyapısından yetişen Botia 3 kez de İspanya Milli Takım forması giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor