İspanyol basınından Trabzonspor'a transfer iddiası

İspanyol basını, Trabzonspor'un Oscar Mingueza için devreye girdiğini duyurdu.

İspanyol basınından Trabzonspor'a transfer iddiası

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da hedef savunma hattına yapılacak takviye.

Son olarak Barcelona forması giyen Oscar Mingueza'yı listesine alan Trabzonspor, Galatasaray'a transfer çalımı atabilir. Daha önce sarı kırmızılı ekip İspanyol savunmacı için teklifini yapmıştı.

İspanyol basınından Trabzonspor'a transfer iddiası

İspanya basınında yer alan habere göre Celta Vigo ile anlaşamayan Oscar Mingueza için Trabzonspor'un devreye girdiği yazıldı. Ayrıca oyuncu için Yunanistan ekibi AEK takımının da devrede olduğu bildirildi.

Oscar Mingueza, geçen sezon Katalan devinde 27 karşılaşmada görev aldı. Mingueza, 27 maçta 2 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan genç futbolcu, 1 kez de İspanya Milli Takımı forması giydi.

OSCAR MINGUEZA KİMDİR?
Barcelona takımında Defans mevkinde forma giyen Oscar Mingueza, 13 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve kilo olan Oscar Mingueza, Sağ ayağını kullanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor