İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

İBB Başkanı İmamoğlu, şampiyon Trabzonspor'u ziyaret ederek tebrik etti

İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'u ziyaret etti.

Bordo mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcıları Yalçın Orhan ve Zeyyat Kafkas ile yönetim kurulu üyeleri Zafer Göktaş ve Şemsetdin Hancı’nın yer aldığı ziyarete, CHP milletvekilleri Ahmet Kaya, Serkan Topal ve Turan Aydoğan ile CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş katıldı.

Ekrem İmamoğlu, Başkan Ahmet Ağaoğlu nezdinde Trabzonspor camiasına Ramazan Bayramı ve şampiyonlukla ilgili tebrikte bulunurken, Başkan Ahmet Ağaoğlu nazik ziyaretleri için İmamoğlu ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından Ekrem İmamoğlu ve misafirlere günün anısına telkâri plaket ve forma hediye edildi.

Ziyaretin ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı’yla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu ve çocukları Beren ve Semih İmamoğlu, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu şampiyonluğunu tebrik ettiler. Teknik Direktör Abdullah Avcı da ziyaret dolayısıyla İmamoğlu ailesine teşekkür etti.

İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler