İho ne zaman hangi sözünü tutacaksın ?

Trabzonspor kulübünde göreve geldiği süre zarfında iddialı açıklamalarından kaçınmayan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çelişkili açıklamalarıyla taraftarın gözünde iyiden iyiye değerini yitirmeyi sürdürüyor.Göreve geldiği süre boyunca verdiği hiçbir s

İho ne zaman hangi sözünü tutacaksın ?

Trabzonspor kulübünde göreve geldiği süre zarfında iddialı açıklamalarından kaçınmayan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çelişkili açıklamalarıyla taraftarın gözünde iyiden iyiye değerini yitirmeyi sürdürüyor.

Göreve geldiği süre boyunca verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyi beceremeyen Hacıosmanoğlu’nun yapamadıkları artık liste şeklinde paylaşılmaya başlandı. İşte sosyal medyada yer alan o maddeler halindeki paylaşım;

1- Başkan adaylıdğı döneminde "Trabzonspor kulüp başkanı olursam o kupa horonlarla Trabzon’a gelecek"  dedi.Yıllar geçti kupadan eser yok.

2- Öze dönüş kampanyası başlatıp kendi öz değerlerimizle sahada mücadele edeceğiz dedi takımda yerli oyuncu sayısı 3,

3- "Halilhodziç bu takımdan ayrılırsa bizde gideriz" dedi. Halilhodziç’in ardından Mustafa Akçay,Hami Mandıralı ve son olarak Ersun Yanal takımın başına getirildi fakat Hacıosmanoğlu hala istifa etmedi.

4- Yıldırım Demirören Federasyonu'na oldukça sert ifadeler kullanarak yüklendi ama son yapılan TFF seçimlerinde Hacıosmanoğlu yönetimi Yıldırım Demirören’i destekledi.

5- Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu "sezon başında Şampiyonluğa oynayan bir takım yaratacağız" dedi. Trabzonspor geçen yılı 4. Bu yılı 5. Bitirdi. Diğer kulvarlara da havlu attı.

6- Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih ilk istifasını verdiğinde "Gerekirse hepimiz istifa ederiz" dedi sözünde duramadı.

Bunca tutarsızlığa ve bu kadar çelişkili açıklamaların ardından Hacıosmanoğlu’nun hangi tutarsızlığa imza atacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor