İbrahim Sağıroğlu: "Ahmet Ağaoğlu’nun karşısına aday çıkmaz, çıksa da başarılı olamaz"

İbrahim Sağıroğlu, Ahmet Ağaoğlu'un Başkan adayı olması konusunda açıklamalarda bulundu.

İbrahim Sağıroğlu: "Ahmet Ağaoğlu’nun karşısına aday çıkmaz, çıksa da başarılı olamaz"

Haber61 - Spor Servisi - Yakın dostu Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzonspor Başkan adayı olmasını yorumlayan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, çarpıcı detaylar verdi. 


Çay TV’de yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Çok isabetli bir isim. Daha önceki kongrelerde dillendirilmişti. Sayın Ağaoğlu’nu medeni cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım. Cami Ağaoğlunu destekliyor. Sayın Ağaoğlu geçmişte iki defa Başkan yardımcılığı yaptı. 

Trabzon şehri zor bir şehir. Taraftarımız hem yönetici hem Başkan hem topçu. Geldiğiniz noktada bir açmadayız. Ama birlik olmayılıyız. Ama bazı akil adamlarımız eleştiriyor. Ama kulübün borcu 1 milyarı geçti. Ağaoğlu’nun açıklamalarına bakalım 400-500 oyuncu almışız. Bu tamamen yönetim başarısızlığı. Bugün kenetlenme günüdür. 

Şehrin iki önemli lokomotifi var KTÜ ve Trabzonspor.

Sayın Ağaoğlu çok isabetli seçimdir. Birliği bütünlüğü sağlar. Dediki 3 yıl benden birşey beklemeyin ama o becerikli 2 yıla çıkarır kulübü. 200 milyon sıcak para lazım ama o bulacaktır. 

Başka aday çıkmaz. Böyle birlikteliğin sağlandığı yerde çıkmaz çıksa da başarılı Olmaz. Projelerini paylaşıyor. Mali yönden kurtuluşu ve alt yapıya dönüşümü projelerde var. 

Bakanlarımızın da desteği vardır.

Bütün başkanlarımız yönetimlerimiz kulübe hizmet için geldiler teşekkür edelim gün kenetlenme günüdür. 

Sosyal medyada olumsuz yazanlara sesleniyorum. Gelin bir olalım eski günlerimize dönelim.”

“Trabzonspor Trabzon’dan yönetilmelidir” deniliyor ne diyorsunuz? sorusuna Sağıroğlu, “Para büyükşehirlerde. Üyelerimizin büyük bölümü orayalarda. Ben bu söyleme katılmıyorum. Farketmez. Önemli olan kulübün toplantılarına gelir yetkilendirme yapar yetkilendirirsin. Ağaoğlu’nun bir ayağının Trabzon’da bir ayağı İstanbul’da bir ayağınında Ankara olacağına Emin’im.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler