İbanez Yanal'ı şikayet etti!

Ibanez ülkesinin basınına açıklamalar yaptı. Arjantinli sol bek Yanal'ın kendisine yeterli şans vermemesi nedeniyle sıkıntılı olduğunu ifade etti.

İbanez Yanal'ı şikayet etti!
Trabzonspor'un sezon başında Kızılyıldız'dan kadrosuna kattığı Arjantinli sol bek Luis Ibanez, ülke basınına hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuşurken, teknik direktör Ersun Yanal'dan da şikayetçi oldu.

Trabzonspor'a sezon başında büyük umutlarla gelen fakat fazla forma şansı bulamayan ve oynadığı maçlarda teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giremeyen Luis Ibanez, forma şansı bulamamaktan şikayetçi.

Trabzonsporlu Luis Ibanez'den transfer açıklaması

Ülke basınına konuşan bordo mavili takımın Arjantinli sol beki hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu. Ibanez, "Şu anda Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bana gelen herhangi bir teklif de yok. Partizan haberleri yalan. Eğer bir gün Sırbistan'a döneceksem bu kesinlikle Kızılyıldız olacaktır." dedi.

FIRSAT BULAMIYORUM.

Teknik Direktör Ersun Yanal'dan forma şansı bulamadığı için yakınan Luis Ibanez, "Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama kendimi kanıtlamak için hiç fırsat verilmedi. Ligde fazla forma şansı bulamadım. Bundan daha iyisini yapacağımı düşünüyorum ama nedense şans verilmiyor. Bu konu hakkında düşünceliyim." diye konuştu.

Futbolarena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor