Hüseyin Türkmen: Gaziantep maçından sonra toplantı yaptık ve...

Trabzonspor'da Malatyaspor karşısında 11'de sahaya çıkan Hüseyin Türkmen maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Türkmen: Gaziantep maçından sonra toplantı yaptık ve...

Süper Lig’in 19. Hafta erteleme maçında Trabzonspor’un Malatyaspor’u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından bordo mavili takımdan Hüseyin Türkmen Haber61’e konuştu.

Berabere kalınan Gaziantep FK maçının kendileri için önemli bir uyarı olduğunu belirten Hüseyin “ Herkes bulunduğu konumun farkına vardı. Bir toplantı yaptık ve herkes olayın bilincinde. Bilinçli bir şekilde davranıyoruz artık. “ dedi.

Artık önemli olanın iyi futbol değil 3 puan olduğunu kaydeden genç stoper “ Bu maça da gelince istedik ve kazandık, ortaya bir ruh mücadele koyduk. İnşallah geri kalan 9 maçta da artık bu saatten sonra iyi oyun 3 puan değil tamamen 3 puana odaklandık. Kalan maçlarda olabildiğince maçta kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.



Son olarak haftasonu oynanacak Başakşehir maçı için taraftara çağrıda bulunan Hüseyin “Taraftarın Başakşehir maçında tribünü dolduracağından şüphem yok. Bir mücadelenin içerisindeyiz, bizi sadece desteklesinler.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor