Hüseyin Çimşir'den mesaj var: Önyargı kötüdür

Trabzonspor teknik direktörü Çimşir mesaj yayınladı

Hüseyin Çimşir'den mesaj var: Önyargı kötüdür

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Taraftara seslenen Çimşir, kendisi hakkındaki ön yargıları kırmak için özellikle başarılı olmak istediğinin altını çizdi.

Çimşir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Takımın potansiyeli olarak herkesin bir beklentisi var. Hepimizin bir beklentisi var. Ben de taraftar olsam kafamda “acabalar” olabilir. “Acaba yapabilecek mi, becerebilecek mi, bunlar doğal şeylerdir. Ama ön yargı kötüdür. Yapamaz edemez demek kötüdür, doğru bir yol değildir . Niye benim potansiyelimi bilmiyor. Antrenörlük potansiyelimi bilmedikleri zaman veya bilip de bunu yapamaz başaramaz demek bir önyargı. Bu önyargıyı da kırmak kolay bir iş değildir. Onun için özellikle başarılı olmam gerekiyor.



Ben şunu söylüyorum, taraftarlar kimsenin tarafı olmasın, taraf olacakları yer Trabzonspor. Bu camianın etrafında birleşsinler. Bu oyuncu da olur, antrenör de olur, sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz ama bu kulübün ben teknik direktörüysem oyuncu da formasını giyiyorsa koşulsuz şartsız destek olmak zorundadır. Ondan sonra zaten gidişatta bir olumsuzluk olacaksa tepkilerini gösterebilirler bunda bir sıkıntı yok . Benim ricam bu takımın yanında olsunlar, destek olsunlar, Trabzonspor’un taraftarı olsunlar, biz yan yana durursak biz bize yeteriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler