Hüseyin Avni Aker'e veda günü

Trabzonspor yeni stadına geçiş öncesinde düzenlenen etkinlikle Hüseyin Avni Aker Stadına veda ediyor.

Hüseyin Avni Aker'e veda günü
Süper Lig'in 7'nci haftasındaki Akhisar maçını Akyazı Stadı'nda oynamayı planlayan Trabzonspor kulübü, bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na veda organizasyonu düzenliyor. Trabzonspor destanının yazıldığı, sayısız kupanın havalara yükseldiği Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda için yapılacak organizasyon gün boyu sürecek.

Kulübün eski başkanlarının ve efsane futbolcularının da yer alacağı organizasyon 19.30'da başlayacak. Bu kapsamda bordo-mavililerin ilk şampiyonluk kupasının temsili canlandırılması yapılacak, Avni Aker'i ve tarihini anlatan görsel şovlar ile videolar dev ekranlarda sunulacak. Saatler 21.00'i gösterdiğinde de kulübün efsane futbolcularıyla birlikte A takım gösteri maçı oynayacak. Program havai fişek ve ışık gösterileriyle son bulacak. Program ASpor'dan canlı yayınlanacak.

VEDA ORGANİZASYONU ETKİNLİKLERİ TRABZONSPOR - HABER61 ORTAK YAYIN İLE SİZLERLE OALACAK

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

28 KUPA KAZANDI

1948'de temeli atılan Avni Aker Stadyumu, 1951'de Trabzon Şehir Stadı adıyla 2 bin 400 kişi kapasiteyle açıldı. Daha sonra birçok kez onarım geçirmiş ve bugünkü halini alarak 24 bin 169 kişilik kapasiteye ulaştı. Karadeniz ekibi bu statta oynadığı dönemde 7 kez Süper Lig şampiyonluğu, 8 kez Türkiye Kupası, 1 kez TFF Süper Kupa, 7 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 kez de Başbakanlık Kupası kazandı. 

EFSANELER BUGÜN SAHAYA ÇIKACAK 

Bu akşamki organizasyona katılacak sporculardan bazıları: Orhan Kaynak, Hüsnü Özkara, Ali Kemal Denizci, İsmail Gökçek, Emrah Eren, Çağdaş Atan, Yattara, Hasan Özer, Pfaff, Tolunay Kafkas, Szymkowiak, Lemi Çelik, Vugrinec, Hamdi Aslan, Orhan Çıkrıkçı, Ali Yavuz, Hamdi Zıvalıoğlu, Osman Özköylü, Mehmet Yazıcı. Ayrıca kulübün eski başkanlarının büyük bölümü de statta olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler