Hosseini'nin eski kulübü Trabzonspor'u şikayet mi etti?

Trabzonspor için İran'dan gelen iddia yine can sıkacak. İddialara göre Esteghlal kulübü Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti

Hosseini'nin eski kulübü Trabzonspor'u şikayet mi etti?

Haber61 Spor Servisi

Geçmişteki transfer ücretlerini ödeyememesi nedeniyle transfer tahtası kapatılan ve UEFA'nın FFP kurallarına uyamayan Trabzonspor için bir can sıkan haber de İran'dan geldi.

İran basını, sezon başında Trabzonspor'un Esteghlal kulübünden transfer ettiği Majeed Hosseini için bonservis bedeli ödemesinin geciktiğini ve bu nedenle Esteghlal'in konuyu FIFA'ya taşıdığını yazdı.

Bordo mavili kulübün 400 Bin Dolarlık ödemeyi yapmadığı belirtilen haberlerde İran ekibinin de maddi sıkıntılar nedeniyle Trabzonspor'dan ödeme beklediği kaydedildi. Ayrıca Esteghlal yöneticilerinin bir süredir ödeme almak için yaptıkları girişimlerin de sonuçsuz kaldığı yazıldı.

TRABZONSPOR'DAN İLK YORUM

İran ekibinin Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet ettiği yönündeki haberlerin yayılması sonrasında Haber61'in ulaştığı bordo mavili yöneticilerin ilk yorumu ise "Bize konuyla ilgili herhangi bir resmi yazı gelmedi" şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor