Hollanda basını Ahmetcan Kaplan’ı böyle değerlendirdi “Havada da çok güçlü”

Trabzonspor’un genç stoperi Ahmetcan Kaplan’ın Ajax'a transferinin ardından Hollanda basını genç oyuncuyu değerlendirdi.

Hollanda basını Ahmetcan Kaplan’ı böyle değerlendirdi “Havada da çok güçlü”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da gözler gelmesi beklenen sağ stopere çevrilmişken Ahmetcan Kaplan’a Hollanda devi Ajax’tan teklif gelmişti.

Bordo mavili yönetimin Ajax ile anlaşmasının ardından transfer artık kesinleşti.

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan transferinden kasasına 10 milyon Euro koyacak.

Sonraki satıştan da yüzde 15 pay alacak.

Ahmetcan’ın Hollanda’ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve Ajax kulübü ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı biliniyor.

Bu kapsamda Ajax’ın yeni transferi için Hollanda basını değerlendirmelerde bulundu.

Hollandalılar Ahmetcan için “Türk oyuncu iyi dribling yapabilir. Yerden ve havadan attığı paslar genellikle isabetli olur.” ifadelerini kullandı.

“HAVADA DA ÇOK GÜÇLÜ”
Ahmetcan’ı değerlendiren Hollanda basını yazısının devamında “1.89 metre boyundaki oyuncu havada da çok güçlü. Bu niteliklere bakıldığında Ajax’ın Ahmetcan’ı satın alması hiç de şaşırtıcı değil.” ifadelerine yer verdi. 

KLAAS-JAN HUNTELAAR DENETİMİ
Ajax kulübünde göstereceği performansı daha şimdiden merak eden Hollanda basını, Ahmetcan Kaplan’ın artık Teknik direktör Gerry Hamstra ve şimdilerde kulübün yönetim danışmanlığını yapan eski efsane Klaas-Jan Huntelaar’ın denetiminde olacağını yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler