Hikmen Karaman'dan Abdullah avcı yorumu: Trabzonspor bazen vasat oynasa da...

Hikmet Karaman, Trabzonspor'un şu anki durumunu yorumladı.

Hikmen Karaman'dan Abdullah avcı yorumu: Trabzonspor bazen vasat oynasa da...

Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, birçok konuda  açıklamalarda bulundu. 

Karaman Abdullah Avcı ve Trabzonspor ile alakalı yorumda da bulundu.

Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra Trabzonspor'un daha iyi yerlere geleceğini belirten Karaman, "Lig 12'nci, 13'üncü haftalara kadar yalancı sıralamadır. 15'inci haftadan sonra lig oturur. Abdullah Avcı, Trabzonspor'da bir oyun planlaması yapmaya çalışıyor. Bazen vasat oyun olsa da maç kazanmasını bildi. Göreve geldiğinizde aldığınız skorlar geleceğinizi belirler. Abdullah Avcı birikimini, deneyimini birleştirerek takım savunmasına yöneldi. Mesafe aldı. 3-4 hafta sonra takım daha iyi top oynayacak" dedi.

"YUSUF YAZICI KİŞİSEL GELİŞİMİNE ÖNEM VERİYOR VE FUTBOLU DA GELİŞİYOR"

Fransa'nın Lille kulübünde forma giyen Yusuf Yazıcı'dan övgüyle bahseden Karaman, "Yusuf Yazıcı Türkiye'de olsa böyle oynayamazdı. Mert Hakan geldi, Sivasspor'daki oyunu bekleniyor. Orada bir oyun anlayışı var topla çok iyi olduğu için Yusuf orada ön plana çıktı. Bu Burak ve Zeki için de geçerli. Hakan için milli takımda neden böyle oynamıyor eleştirisi yapılıyor. Milan'ın en iyi oyuncusu. Biz oradaki oyunla milli takımı bağdaştıramadık. Kişisel gelişim önemli. Yusuf buna dikkat ediyor. Futboluna yansıyor. Futbol zeka oyunu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler