"Her oyuncu Trabzonspor'da oynamak ister"

Adı Trabzonspor'la anılan Emircan Altıntaş açıklamada bulundu

"Her oyuncu Trabzonspor'da oynamak ister"

Ümraniyespor’da ortaya koyduğu 6 gol, 9 asistle dikkatleri üzerine çeken, Türkiye Kupası’nda takımın yarı finale çıkmasında başrol oynayan Emircan Altıntaş’ın adı son günlerde ciddi şekilde Trabzonspor’la anılıyor. 24 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Ünal Karaman’ın son derece istekli olduğu konuşuluyor. Birçok Süper Lig ekibini de peşine takan Emircan hakkında çıkan iddialarla ilgili  konuştu. “Forma giydiğim her maçta elimden gelenin iyisini yapmaya çalışıyorum” diyen Emircan, “Futbol ömür boyu süren bir meslek değil. Bu yüzden hep sahada olmak, işimi yapmak istiyorum. Bu düşünce bana üst üste iyi sezonlar geçirmemi sağladı. Özellikle son sezon kendi adıma çok iyi geçti” dedi ve ekledi:

‘Söz hakkı kulübümde’

“Böyle iyi bir sezondan sonra adımın Süper Lig takımlarıyla anılması bir armağan gibi. Hele de Trabzonspor gibi büyük bir camiyla adımın geçmesi çok değerli. Önünde uzun yıllar olan bir oyuncu ve Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak Trabzonspor’daki öze dönüş politikasını ve gençlere verilen değeri görüyorum ve bu bana çok güzel geliyor. Elbette benim gibi her oyuncu Trabzonspor’da oynamak ister, kim istemez ki! Ancak şu anda Ümraniyespor’un sözleşmeli oyuncusuyum. Dolayısıyla bu konularda söz hakkı bende değil, kulübümde ve menacerimde.” Trabzon’la kupadaki eşleşmeyi unutamadığını belirten başarılı oyuncu, “İlk maçta sakattım. Trabzon deplasmanında oynamam mümkün değildi. Ancak sadece o atmosferi yaşayabilmek adına oraya gittim. Tribünden de olsa maçı izledim” ifadelerini kullandı.

'Avrupa hayâlim var'

Çağlar Söyüncü ve Zeki Çelik gibi oyuncuların 1. Lig’den direkt gittikleri Avrupa’da ortaya koydukları performansı örnek aldığını ifade eden Emircan Altıntaş, “Onlar bu ligde çok değerli gençlerin mücadele ettiğini ve şansı hak ettiklerini gösterdiler. Benim gibi hayalleri olan oyuncuları da hırslandırdılar. Hep daha fazla çalışarak ülkemizi Avrupa’da temsil edebilme şerefine layık olmayı çok istiyorum” diye konuştu.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler