Hekimoğlu: Trabzonspor'un bırakacağı her futbolcuya talibiz

Hekimoğlu Trabzon kulübünün başkanı Celil Hekimoğlu Haber61 TV'ye konuştu

Hekimoğlu: Trabzonspor'un bırakacağı her futbolcuya talibiz

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor eski başkan adayı ve Hekimoğlu Trabzon kulübünün başkanı Celil Hekimoğlu Sparta Prag maçı öncesinde Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu “Futbolda kolay yoktur. Sparta Prag iyi takımdır ama orada son dakikalarda attığımız 2 gol bizi rahatlattı. Dikkat etmemiz gerekli. Taraftar müthiş bir ortam yaratmış. Stada 2 saatte gelebildik.” Dedi.

Öncelikli hedeflerinin tesisleşme ve ardından 1. Lige çıkmak olduğunu belirten Hekimoğlu “ Biz 2. Lige çıktıktan sonra 1. Lige hemen çıkalım diye bir hedefimiz yok. Önceliğimiz tesisleşmekti çok güzel bir tesis yaptık. Ardından 3-4 yıl sonra 1. Lige çıkmak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig’de Trabzonspor 1. Lig’de Hekimoğlu Trabzon olsun.  İyi futbolcular yetiştirip Trabzonspor’a futbolcu göndermek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Hekimoğlu Trabzon’un transfer çalışmaları hakkında da konuşan Hekimoğlu “ Murat Cem Akpınar’ı kadromuza kattık. Trabzonspor’un bırakacağı her oyuncuya talibiz. İnşallah Murat Cem tüm maçlarda oynayarak tecrübe kazanarak Trabzonspor’a dönecek. Trabzonspor ne derse onu yapmaya hazırız.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor