Hayrettin Hacısalihoğlu: Trabzonspor'u rayına oturtmalıyız

Trabzonspor'da başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan eski Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu açıklama yaptı.

Hayrettin Hacısalihoğlu: Trabzonspor'u rayına oturtmalıyız

Haber61 / Spor Servisi

Kongre süreci yaşanan Trabzonspor'da başkan adayları bugün listelerini teslim etti. Teslim töreninin ardından Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan Trabzonspor'un eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'e açıklama yaptı. 



Hayrettin Hacısalihoğlu şöyle konuştu: "Trabzonspor için zor bir dönem Belki de kulüp kurulduğu günden bu yana en zor dönem yaşanıyor. Bu her açıdan yaşanıyor. Bunun üstesinden ne kadar gelinebilir. Hep beraber nasıl gayret edip çözeriz. Bunun çalışmasında olacağız ne kadar başarırız onu bilemiyorum tahmin etmek de zor tüm iyi niyetimiz ve Trabzonspor sevgisiyle bunu yapmak için uğraşacağız tüm katmanlarında kurullar basın taraftarlar her kesimden bu konuda destek almamız lazım. Buradaki destek yönetime değil Trabzonspor'adır Trabzonsporluyum diyen herkes destek vermeli. Seçilecek yönetim için söylüyorum, kimsenin kimseden farkı yok. Bu dönem böyle davranmalıyız ki sorunların bir kısmını çözebilelim, rayından çıkmış Trabzonsporu rayına tekrar oturtalım. 

Bu şartlara bağlı ama bugünkü Trabzonspor'un gerek geçmişteki misyonu gerek mali durumu altyapıya yöneltiyor. Bu konuda buna ağırlık verileceği kesin ama bunu orantılı olarak yada keskin hatlarla hiç yabancı olmayacak demek işin o günkü yapılanmasını zorlaştırır. Önce oradaki çalışmalara bakacaklar, değerlendirecekler, ona göre bir kadro politikası belirlemek daha uygun olacak. Ahmet Ağaoğlu'nun dediği çok doğru hangi yönetim gelirse gelsin geleek için altyapıya yönelmesi bir mecburiyettir.

Trabzonspor üyeleri ve herkes bu görevde olabilir, kimsenin kimseden farkı yok. Arkadaşlar bir araya gelip biz yaparız demiş talip olan arkadaşların en önemli özeliği böyle zor bir dönemde göreve talip olmasıdır. İnşallah kim seçilirse kulüp için iyi şeyler yapacaktır."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor