Hasta arkadaşını Trabzonspor maçına götürdü dönüş yolunda acı haber geldi!

Trabzonsporlu taraftar maça gitmedi, hasta arkadaşını stadyuma bıraktı, geri dönerken vefat etti.

Hasta arkadaşını Trabzonspor maçına götürdü dönüş yolunda acı haber geldi!

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Trabzonspor Denizlispor maçı sonrası bir dram ortaya çıktı. Akçaabat Akdamar Köyü sakinlerinden Mehmet Birinci, kanserli arkadaşını Trabzonspor Denizlispor maçına getirdi. Edinilen bilgiye göre arkadaşı ona, “Mehmet abi sende gel izle maçı” dedi. Mehmet Birinci de kendisine, “Mehmet Özdilek bize ters geliyor, şansızımız tutmuyor. Ben izleyemem bu maçı çok heyecanlanırım kalbim dayanmaz” diyerek maçtan ayrılıyor. Kanserli arkadaşını bırakıp stadyumdan ayrılan Mehmet Birinci, Akyazı’da stadyum karşısında yeni yapılan caminin karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu vefat etti. 

Akçaabat Akdamar Köyü Muhtarı Kadir Çakır, “Çok acı doluyuz. Koyu Trabzonspor taraftarıdır. Mehmet ‘ona maça git’ diyenlere “Mehmet Özdilek bize ters geliyor, yener bizi ben maça gitmeyeceğim” demiş. Sonrasını bilemiyoruz. Bilen yok. Köyümüzün değerli simalarından biriydi” dedi. 
Mehmet Birinci’nin cenazesi otopsi için bugün adli tıp kurumuna getirildi. 

Mehmet Birinci’nin kardeşi Engin Birinci, “Ağabeyim Trabzonspor hastasıdır. Bu sene çok umutlandı. 2010 yılını zor atlatmıştı. Dün de Denizli maçını izlemek istesede yapamadı. Komşusu kanser hastası. Onu çok sever. Demiş ona ki, ‘beni maça götür’ O da kıramamış, sonra stadyumun önünden dönmüş. Gençlik Spor müdürlüğü karşısında araba kendisine vurmuş. Arkada Trabzonspor’u bırakmak zor geldi ona. Çok seviyordu bu takımı. Maalesef o yolda vefat etti” şeklinde konuştu.

Cenazesi Yarın (çarşamba) Akçaabat Akdamar Köyü'nde Emirali camii'nde öğle namazında defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor