Hasan Ayaydın Araklı'ya hizmet için aday

Hasan Ayaydın MHP'den Araklı Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.

Hasan Ayaydın Araklı'ya hizmet için aday

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partiler adaylarını açıklıyor. Bazı bölgelerde de aday adaylığı başvuruları sürüyor. 

Araklı'da ise Hasan Ayaydın MHP'den Araklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

Hasan Ayaydın aday adaylığını duyurmak için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 "1979 yılında Araklı'nın Halilli Köyünde dünyaya geldim. 1997 yılında İstanbul Bahçelievler Ülkü Ocakları'nda tanıştığım Ülkücü Hareketin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptım. Bir mensubu olmaktan şeref duyduğum partimden,  2009 yılında Trabzon'dan, 2014 yılında ise İstanbul Bahçelievler'den Belediye Meclis Üyesi adayı oldum.

İlçemizin sorunlarını yakinen biliyoruz. Bu sorunları, daha kapsamlı olarak yerinde tespit ederek, çözümler üretecek yetkinlikte bir kadro ile halkımıza daha yaşanabilir bir Araklı armağan edebileceğimizin inanç ve kararlılığıyla; 21 yıldır aktif olarak içerisinde bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden, Araklı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı tüm kamuoyuyla paylaşmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum.

Bu vesileyle bu önemli günümde beni yalnız bırakmayarak buraya teşrif eden tüm dava arkadaşlarıma ve dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

Şayet Partimizin yetkili organları uygun görüp bizi aday gösterirlerse tüm varlığımızla Araklı Belediyesini partimize kazandırmak için mücadele edeceğimize sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Sağ olunuz, var olunuz.

Ne mutlu Türk'üm diyene...!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor