Hamza Hamzaoğlu: Şampiyonluk Trabzonspor'a yakışır

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması geldi.

Hamza Hamzaoğlu: Şampiyonluk Trabzonspor'a yakışır

Çaykur Rizespor teknik direktörü hamza Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması geldi.

Trabzonspor daha 12. Haftada puan farkını nasıl bu kadar açtı? Sorusuna Cevap veren Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı:

İstikrarla, Abdullah hoca geldiğinden beri ki tebrik ediyorum Abdullah hocayı, Trabzonspor yönetimini ve hocayı bağrına basan Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Bu tamamen birbirine olan sevgi, saygı ve güven duygusuyla oluşan istikrarın getirdiği bir başarı. Haftalardır mağlup olmuyorlar çıkışlarını da devam ettiriyorlar, kararlı bir şekilde de emin adımlarla yürüyorlar yollarında.

Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Trabzonspor bir hayli bekledi şampiyonluğu inşallah her şey onlar için olumlu gelişir ve hak ettikleri bir şampiyonluğu elde etmeleri herkes tarafından taktirle karşılanır. Yakışır diye de düşünüyorum; bu demek değil ki diğer takımlar şampiyon olmasın onlarda bir an önce kadrolarını toparlayıp istikrarlı bir oyun yapısına kavuşabilirlerse tabi ki onlar da şampiyonluğun adayı olacaklardır. Şu an ki puan farkı bence sezon sonuna doğru biraz daha daralacaktır diye düşünüyorum, diğer takımlar da toparlanacaktır. Mutlaka Trabzonspor’da bir iniş yaşayacağı bir dönem gelecektir ama bu istikrarlı, bu güven duygusunun olduğu ortamda onu da çok çabuk atlatıp tekrar yollarına devam edeceklerdir. İfadeleriyle cevap verdi

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor