Haluk Şahin'den Haber61'e Onur, Burak ve Olcay açıklaması - "Neden vermeyelim ki..."

Haluk şahin Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Haluk Şahin'den Haber61'e Onur, Burak ve Olcay açıklaması - "Neden vermeyelim ki..."

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin Haber61'e açıklamalalarda bulundu. 

Şahin, Çaykur Rizespor maçı ile ilgili olarak, "Öncelikle Onazi ye geçmiş olsun. Kardeş ilimiz Rize ile ciddi bir maç yaptık kazandık. Rizespor'a geçmiş olsun. Traftarı tebrik ediyorum bizi 92 dakika desteklediler. Oyuncuları tebrik ediyorum tatile gidecekler. Ama canla başla mücadele ettiler. Teknik ekibi tebrik ediyorum bunca sakata rağmen güzel bir kadro kurdu bize bu galibiyeti hediye ettiler teşekkür ediyorum" dedi. 

Altyapıdan kaç oyuncu alınacağı sorusu üzerine konuşan Şahin, "Yönetim toplantısı yapıldı. Hocalarımızla konuşuyoruz. Bu akşam da oturacağız konuşacağız. Elimizde liste var yarından itibaren bunu kamuoyuna açıklayacağız. Bizim altyapımızda kaliteli oyuncularımız var. Kampta altyapımızdan oyuncular katacağız, Ünal hocam onları deneyecek. Beğendiğini alacak beğenmediği tekrar 1461 Trabzon ile devam edecek" ifadelerini kullandı.

Onur, Burak ve Olcay'ın durumu hakkında bilgiler veren Haluk Şahin "Bu saydığınız 3 isimde bizim futbolcumuz. Elimizdeki oyuncular sözleşmeli oyuncular. Biz her teklife açığız. Biz nasıl talip oluyorsak gelir diğer takımlar talip olur. Biz de yönetime sorarız, yönetim kabul ederse veririz. Neden vermeyelim ki" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler